Midsommar!

Blev en sväng till Jonna igår. Guuud så fin han Isak är! ;) Och Ellen också såklart ;) Var bara tvungen att åka förbi Doffi först och köpa ett klädesplagg åt lillpojken :) Han var riktigt fin! Och givetvis kul att träffa Jonna också :)

Väl hemma igen så var det bara att promenera till dagis för att hämta plutt. Blev lite stressigt sen eftersom farmor Anki ville kidnappa Emil till stugan.. Så hem och packa hans saker, hämta resesängen hos mormor och sen ut till stugan och lämna lillhjärtat! Efter det for jag och Patrik på bolaget och sen var det bara att gasa till jobbet för min del..

Väldigt skönt var det att få sovmorgon idag! ;) Men ställde klockan på tio för ville ju såklart inte sova bort hela dagen. Strax ska jag åka till stugan och hämta hem prinsen för att sedan promenera till mormor och morfar på midsommar middag :) Annars idag har jag hunnit med en dusch på morgonkvisten och sen begav jag mig till Storheden en snabbis. Med mig hem fick jag konstgräs till balkongen och en fin plastblomma (plus kruka såklart) som jag också ska ha på balkongen :) Så ikväll ifall jag har lite att göra tänkte jag ta och dona på där ute :)

Nu ska jag fara.. Ha nu en riktigt riktigt bra midsommar! Det ska då vi ha :)

Kommentarer
Postat av: jonna

va riktigt skoj å träffa dig åååå!!!:D å ja älskar kläderna;) tusen tak igen!!!

2010-06-25 @ 22:23:05
URL: http://jonna1983.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0