Helt okej dag ändå.

Blev en lite småtung natt, natten till idag..

Två gånger till han Emil spy innan jag hade gått och lagt mig på soffan för att sova. Som tur var så han jag med båda gångerna vilket gjorde att han spydde i hinken. Mammas duktiga pojke! Blev två eller tre gånger till sen under natten/tidig morgon men det var så pass lite att det knappt märktes som tur var!

Plutt har sovit väldigt mycket idag vilket har varit välbehövt! Han var ju själv vaken till och från inatt så det blev ingen bra sömn för varken Emil eller mig. Han slocknade där vid tio halv elva tiden igen, kommer dock inte ihåg hur länge han sov, men ganska länge ändå! Vid tolv tiden gick vi allihopa ut på en promenad som också var välbehövd! Emil fick en alvedon innan vi gick ut. Tempen hade sjunkit men han låg ändå på 39.9 grader! Frisk luft gjorde honom gott :) Men inge lek fick det bli, endast mysa på i vagnen!

Väl inne igen så somnade Emil ännu en gång! Denna gång vaknade han först vid halv fyra! Men då var han riktigt go och glad kexchoklad och inte ett dugg varm! :) Så då tog vi oss en sväng till Ica Maxi och handlade lite och sen hem för att äta. Efter maten gick jag och Emil till grovtvättstugan där jag höll på att tvätta för fullt.. Hans madrass, madrasskydd, sängkläder, filtar och handdukar! Fullt upp hela dagen lång. Sen lekte vi en liten stund i lekparken innan vi gick in.. Emil pysslade på för sig själv medans jag plockade undan all röra från dagen, bäddade rent i hans säng och donade på. Blev en dusch nu ikväll också så han var ren och fin då det var sovdags! :P Han kom i säng för kanske 10 minuter sen?

Nåväl.. Dagen har funkat ganska bra även fast vi haft en småkrasslig pojke! Däremot så såg man mycket större framsteg nu innan läggdags för då var det mycket bus på gång! Plus att han åt upp halva sin välling (som han förhoppningsvis får behålla) vilket är väldigt bra med tanke på att han inte ätit nånting alls idag! Endast druckit vatten, mjölk och coca cola. Så förhoppningsvis ser jag ljuset i tunneln ;)

Nu ska jag fara och tanka upp bilen, kanske förbi Ica Maxi en snabbis och sen hem och diska. Superkul! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0