First time ever..

Blev tyvärr inget besök i stugan idag, det han jag inte med! :( Men det var väl kanske bra det.. Skulle kanske inte vara sådär jättekul för Emil då jag kommer och sen så far jag bara huxflux?! Då kanske det var bättre att jag inte kom överhuvudtaget?! Som tur var så överlevde han utan mamma ;)

Morgon gjorde jag halv tio, riktigt skönt att få sova ut! :) Tog det lugnt fram till tolv då jag påbörjade min tvätt tid. Medans maskinerna gick varma så han jag med att duscha, skjutsa Patrik till jobbet, köpa paket åt Rasmus som fyller 2år på Söndag och sen hem för att sitta på balkongen i solen och äta lite lunch. En riktigt skön dag idag med andra ord. Lite som semester! ;)

Ebba lämnade jag även denna dag hos mamma&pappa och sen bar det iväg till jobbet. Dagen började trögt men jag kom igen mig mot slutet och nådde målet så det kändes bra! :) På vägen hem plockade jag upp Ebba och sen han vi vara hemma i lite mindre än en timma innan det var dags att hämra Patrik från jobbet..

Nu ikväll har vi inte gjort mycket alls. Sett på So you think you can dance och inge mer än så. Det tog nämligen nyss slut. Alldeles strax är det sovdags, ska bara snoka vidare här ett tag ;)

Och imorgon hämtar jag hem hjärtat mitt. Han får äta lunch med farmor och sen åker vi hem. Tänkte han skulle få sova hemma imorgon så jag hinner träffa honom innan han åker vidare till mormor och morfar. Känns så hemskt att slussa omkring honom hela tiden! :( Men förhoppningsvis så är det här sista veckan som vi behöver barnvakt, (Beroende på om jag kommer in på skolan) annars så är det ju iallafall semester tider nu så vi kommer ha all tid i världen för vårat älskade hjärtegryn!

Nu säger vi Godnatt.


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Haha, grymma moves ju :P

2010-06-30 @ 10:52:55
URL: http://rockstarmadre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0