Dagarna som varit..

Har blivit väldigt dålig på att uppdatera här märker jag, förra inlägget skrevs i Måndags. Men jag glömmer bort helt enkelt :)

Tisdagen spenderade jag hemma men även på stan med Jenny. Strosade i affärer och sen vart det en god lunch på M&P. Sen jobb på kvällen som vanligt.
Onsdagen spenderades enbart hemma. Tvättade kläder och städade badrummet. Annars var det lugna puckar! Även då jobb på kvällen.
Idag så vart det en tidig morgon, redan tjugo i sex. Men utav någon konstig anledning så kände/känner jag mig inte alls särskilt trött faktiskt. Så ingen vila på soffan idag ;) Däremot så tänkte jag ta mig en städ dag idag. Så har nu planerat in att innan vi ska till dagis så ska jag ha hunnit med att vika tvätten och diskat. Och om jag är riktigt duktig så ska jag även ta och damtorka innan vi ska iväg, men som sagt.. Det är bara om jag är riktigt duktig! :P

Idag är det Torsdag vilket såklart alla vet vid det här laget. Och det betyder att det är min sista jobbdag innan helg! :) Och det bästa av allt är att jag är ledig hela helgen.. dvs Fredag, Lördag OCH Söndag :D SKa bli grymt härligt!

Imorgon blir det nå bus med Jenny på kvällen, kanske även med Moa och Evelina :) Vad som händer får vi se men mest troligt utgång! :) Har iallafall längtat hela veckan, haha :) Emil ska få sova hos mormor och morfar imorgon så en ordentlig sovmorgon tänkte jag ialllafall ha på Lördag. Så det så!

Nej mina vänner. Nu ska jag ta tag i antingen tvätten eller disken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0