Ät för fan!!

Morgon gjorde vi halv sju. Helt okej tid enligt mig. Det första Emil gjorde var att springa till Brödrosten för han ville minsann ha en rostad macka! Jag övertalade honom till att äta vällingen först, sen om han fortfarande ville ha en macka så skulle han få det! Ingen idé att börja med en macka ifall han får ont, då skiter han även i vällingen! Sagt och gjort.. plutt åt upp vällingen och ville fortfarande ha en macka. Gjorde en åt honom men det var då inte mycket som gick ner i magen, ca 3 tuggor!

Ut gick vi halv tio och in kom vi just före elva. Vet att Emil ÄLSKAR "rå" falukorv så det bjöd jag på till lunch. Men nejnej! Det var bara skrik & grin kalas så han fick åka i säng på en gång! Nappen ville han minsann ha så den fick han. Nu sover han och jag hoppas att jag möts av en mycket piggare och gladare kille då han vaknar.

Det tär på alla i familjen då Emil mår som han gör! :( Han är ledsen och förstörd och JAG blir nästintill galen vissa stunder om dagarna! Just nu känns det som att jag hellre jobbar så Patrik får vara hemma med Emil, men ekonomiskt sett så är det bäst att jag är hemma, så så får det bli.

Nu ska jag kila vidare. Känna lugnet ett tag innan han vaknar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0