Sista gången..

Godmorgon!

Blivit lite bloggande nu de senaste dagarna. Och så har jag inte tagit fingrarna ur röven och lagt upp nå bilder från semestern, skämmes Lisa! Men det kommer, håll till godo! ;)

Vad har jag/vi sysselsatt oss med sen sist? Jadu. Tråkigt väder har vi ju haft, riktigt jävla tråkigt! (Dock så ser det ut att bli mycket bättre idag, jag håller mina tummar och tår) I Onsdags så var jag och Emil på Maxi på förmiddagen och handlade till lunchen. Fick bli palt, gott! :) Efter han hade ätit och vilat så skjutsade vi plutt till Farmor där han skulle spendera sin natt. För mig blev det en kväll med tjejerna hos Jenny + utgång (superkul och trevligt hade vi, TACK!) och Patrik var nog bara hemma tror jag?!

Igår sov jag/vi till halv tolv, underbart! ;) Som tur var så blev jag aldrig bakis så pigg och glad var jag när jag klev upp! Åt lite bakismat som Patrik hämtade, tvättade bort gårdagens smink, klädde på mig och for sen till Emil och Farmor. Där hade det gått bra, han hade varit jättesnäll med dom! Då jag hämtat plutt knallade vi bara tvärsöver gatan och hem till Emelie och Vilma som hade 3årskalas! :) Så vi firade Vilma med ett paket och fikade en massa gooooofika :)

Väl hemma igen så plockade vi bara upp Patrik så vi kunde åka och handla, sen for vi hem och gjorde middag tills mamma skulle komma. Efter maten knallade mamma tillbaka till huset för att fortsätta städa.. Jag for på Djurmagazinet och köpte mat till Ebba men på hemvägen svängde jag förbi huset där mamma var. Jag ville faktiskt bara hinna se det en sista gång! (Nu vet ju inte jag om det var sista gången, det är ju ändå Sofie som flytttat dit :) Den här gången var det tomt där inne, väldigt tomt. Kändes väldigt väldigt väääääldigt konstigt. Men, finns ju ingenting att göra åt saken, det är som det är!

Ikväll ska mamma bjuda ut oss alla på Baan Thai, det ska bli smarrigt! :) Längtar redan efter middagen, haha! ;) Annars vad som händer idag har jag ingen som helst aning om, vi får la se! Nu tänkte jag iallafall betala bort en massa/alla räkningar. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på!

Trevlig Fredag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0