Lill Lördag.

Dålig på att uppdatera numer.. Men bättre sent än aldrig! ;)

I Måndags for jag och Emil till stan en sväng strax före elva. Strosade runt i affärer för att sedan luncha med Malin vid tolv tiden! Riktigt trevligt var det, alldeles för länge sen vi sågs. Så nu får det bli lite oftare! ;) Hem for vi tjugo i två och först då tog Emil sin vila, lite sent men vafan! Det är ju sommarlov ;) Väl hemma slängde jag han i säng och brorsan fick agera barnvakt medans jag och Patrik for och storhandlade :)

Halv fyra väckte jag plutt. Han behövde ju inte sova bort heeela eftermiddagen. VI lekte på här hemma och sen blev det pizza till middag. Varken jag eller Emil åt särskilt mycket. Pizza är inte min favorit, kanske inte Emils heller? Klockan sex gick vi ut på en promenad med Ebba. Busade vid vattnet och mådde gott :) I säng kom Emil just innan åtta.

Kvällen spenderade jag på Björx med Jenny och Jonna. Vi tog oss en långpromenad runt Björx med hundarna (Dock inte Ebba, hon fick stanna hemma med de andra) och givetvis så började regnet ösa ner när vi hade ungefär halva promenaden kvar, haha! Vi såg ut som dränkta katter då vi kom tillbaka, sjukligt blöta vart vi! Men men, då känner man att man lever ;) Tillbaka var vi klockan tio så det vart en sväng förbi Kvantum med Jenny och sen for jag hem..

I Tisdags vart det ett riktigt regn och åksväder på morgonen! Guuud så det small! Har nog aldrig varit med om dess like. Strömmen gick och Emil tyckte det var lite läskigt! Så halv nio la vi oss i sängen för att mysa med pappa. Nästa gång jag kollade på klockan så var den kvart över tio! Vi hade minsann somnat om, bägge två! Jag klev upp och Emil sov vidare till kvart i elva då farmor Anki kom på besök :) Och det innebar att Emil inte alls behövde vila efter lunchen, det hade varit omöjligt!

Till lunch åt vi alla korv och makaroner. Jag diskade och donade här hemma sen och Emil fick roa sig med grabbarna. Vid två gick vi alla (utom brorsan) ut på en promenad. Vi gick till Ica och tillbaka och handlade lite inför middagen. Väl tillbaka var klockan tre så jag och Emil stannade ute och lekte i lekparken. Klockan fyra skjutsade vi brorsan till stan och sen hem igen.. Middag vart det närmare halv sex och till middag fick det bli grillat med potatisgrattäng, sås och gurka. Gött! ;)

Eftersom att Emil vaknade sent och inte vilade nånting under dagen så var han trött redan då vi körde brorsan till stan. Givetvis fick han inte sova då, men i säng kom han redan just innan sju och klockan sju så sov han! Trött kille.. Jag och Ebba spenderade våran kväll hos Sara, iallafall fram till halv tio, då for vi hem. Väl hemma fick jag nå ryck så jag städade i kyl&frys.. Sorterade lite så man hittar det man ska ha och slängde sånt som var gammalt. Sen vek jag tvätten och plockade även i disken! Strax efter tolv kom jag mig i säng..

Morgon gjorde Emil kvart över sex idag, vanlig tid med andra ord! Vällingen drack han på en gång och sen dess har han suttit/stått framför tvn medans jag roat mig här ;) Utan blöja är han också, pott träning behövs! :) Han är faktiskt väldigt väldigt duktig. Han började ju träna utan blöja i Gävle och än så länge så har det inte kommit kiss på golvet en endaste gång. Han är jätteduktig på att säga till och springa till pottan inne i toaletten. Dock så är han nakenfis, tar jag på honom kallsonger så kissar han ner sig på en gång. Så det måste vi öva på! ;) Och så är han Emil inte alls som andra barn som sitter och kissar på pottan, han står! Haha. Han totalvägrar att sitta ner, men stå går bra. Så så får det vara nu, iallafall ett tag framöver. Och bajsa ska han göra i blöjan, finns inte en chans att han vill göra det på pottan. Men det kommer det också, varför stressa? Han är så duktig mamma hjärtegryn! ;)

Idag vet jag inte vad som händer, nånting kul kanske? Vi får se helt enkelt :)
Föresten; Jag är som sugen på bilbingo (har aldrig varit på det, så nu är det på tiden!) och vet att det är ikväll, men vilken tid?! Någon som är sugen? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0