Läskig natt...

Natten vart läskig! Vaknade klockan två av att grannen här nere plingade på dörren. Han var orolig för grannen här uppe eftersom hans dusch hade varit igång sen halv ett!! Vi plingade och plingade, ropade i brevinkastet men fick inget svar! Man hörde verkligen hur vattnet forsade i badrummet. Till slut kom polisen så dom gick in för att se efter! Som tur var låg han och sov i sängen och fattade ingenting. Han måste ha slagit igång vattnet och tänkt bada i sömnen. Men tur att vi reagerade iallafall för det var ju hur mycket vatten som helst i badrummet! Slutet gott iallafall, men det var riktigt obehagligt! Massa tankar han rullla förbi..

Emil och jag klev upp halv nio idag! Dock så vaknade han vid fyra och krånglade en massa men sen somnade han om som tur var! Dock så har jag legat halvdöd på soffan till tio, haha ;)

Idag ska vi på kalas. Lilla Ronja fyller ett år! Ska åka och köpa henne nån present då Emil ligger och vilar. Sen då han vaknat knallar vi dit :) Och idag flyttar brorsan in här. Han ska bo här tills han flyttar ner till Umeå i mitten på Augusti. Men det går nog bra! :)

Nu ska jag försöka få liv i Patrik och strax är det dags att fixa lunch till plutt.

Kommentarer
Postat av: Fanny

Det är söndagar i Måttsundsbacken kl. 17.

Sen måndagar kl.19 i Antnäs vid sporthallen.

Onsdagar i måttsundsbacken och då kommer jag inte ihåg tiden.. Den är korpen som har i måttsund. Antnäs sportklubb eller vad det heter, har i antnäs :P

2010-07-27 @ 17:38:39
URL: http://onmyroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0