Dag 8..

Dagarna rullar på med sol och värme!! Går inte att förklara hur jävla varmt det är. Jag smälter, även fast jag inte är gjord av socker ;D Igår eller i förrgår, kommer inte ihåg, så var det rekordvärme här sen vi kom hit, 32 grader i skuggan. Ojojoj!! Men det konstigaste utav allt är att jag inte har bränt mig nå och ändå så har jag inte smörjt in mig en endaste gång..

Igår var vi förbi Morfar och Rose en sväng och hälsade på. Dom bjöd på god lunch ute på altanen där vi mös på. Idag har vi bara varit i stugan (förutom en sväng förbi Ica Maxi mitt på dagen) och legat på stranden med min kusin och hennes pojkvän. Riktigt trevligt var det, sist jag träffade henne var väl en sisådär 3 år sedan?! Så det var på tiden :)

Imorgon har vi ingenting planerat. Får se vad som händer och sker. På Fredag ska vi iallafall hem till min morbror och hans familj, ska bli kul att träffa mina små kusiner som jag aldrig träffat förr. Agnes är 5 år och henne har jag träffat en ynka gång. Nore är 2 år (1 månad yngre än Emil) så han har jag aldrig hunnit träffa. Så det ska bli kul :D Och på Lördag morgon beger vi oss hemmåt igen..

Nu ska jag svalka mig med en cider ute i solen ;) Kanske drar med mig Ebba till vattnet så hon får svalka sig lite. Ha det bra, för det har vi! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0