Dag 4..

Gokväll..

Gårdagen vart superlyckad! For mot Furuvik vid tolv tiden efter vi käkat lunch.. Dock så fick Ebba stanna hemma, kändes jobbigt att ha med henne faktiskt. Vi hade supermysigt och Emil var jättenöjd! Vi åkte karuseller, kollade på en MASSA djur, gick in på Barnens Zoo där man går runt fritt bland getter och får. Emil som brukar vara mesigaste pojken jag känner till var inte alls särskilt mesig denna dag! Han gick självmant fram och klappade getterna och hade superkul! :) Dock så ville inte geten ha en puss på munnen, då gick den därifrån ;) Fåren var lite läskigare, dom var ju så stora! Men han klappade ett får iallafall :) Sen åt vi glass och mös i solen och vid fyra for vi tillbaka till stugan. En helmysig familjedag! :D

Idag har vi lekt vid stranden på förmiddagen. Skottat sand och badat fötterna ;) Efter lunchen så tog jag, Farfar, Patrik och Emil båten till Söderfors. Där var det Båtens dag där vi mös på. Åt Hamburgare, kollade på talangtävling, kollade på racerbåtar som tävlade och kollade på brandbilen som alla barn fick åka. Dock så vågade inte Emil det, haha ;)

Nu ikväll har vi varit ner och tagit oss ett kvällsdopp. Så sjukt varmt! Men efter doppet så känner man sig som en ny människa :) Både igår och idag har det också varit supervarmt, igår var det 26 grader och idag har vi haft runt 30 grader! Så ja, man smäller av! Men härligt ändå ;)

Nu ska jag vara social med folket här. Morgondagen är inte planerad så vi får se vad som händer! Förhoppningsvis så får vi bra väder så vi kan bada och mysa på :) Bilder bjuds det på då vi kommer hem! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0