Då var vi själv igen.. En liten stund!

Gokväll.

Morgon gjorde Emil tidigt som vanligt, kring sex snåret ungefär. Dock så var vi inte uppe själva idag för mamma/mormor klev upp halv sju eftersom hon skulle hämta pappa/morfar från tåget klockan sju :) Så dom har spenderat förmiddagen här med oss. Vi åt frukost, lekte inne på Emils rum, var ute i lekparken och sen in igen. Riktigt trevligt :) Jag och pappa var även en sväng på Expert och kikade eftersom jag ska köpa mig en EGEN bärbar dator. (Med andra ord, ingen speldator till Patrik;) Blev inget köp idag men inom några dagar så blir det de, kul :) Då Emil ätti sin lunch så kramades han (jag också) en massa med mormor och morfar innan dom for. Nu dröjer det nog ett ganska bra tag tills vi ses igen :( Sen fick plutt gå och vila..

Efter vilan tog vi oss alla en promenad i det fiiina vädret för att sen avsluta promenaden vid vattnet så Ebbs fick simma av sig lite energi! :) Patrik och Ebba knallade sen hem och jag och Emil gick vidare till A-K och barnen :) Där roade vi oss till strax efter fyra så då gick vi hem och hämtade bilen och for sen till Storheden där vi åt middag med Anne, trevligt! :)

Hemma var vi igen kring sex snåret så då vart det bara bus, lek, en snabbdusch för lilleman, lite plock och sen hopp i säng för han Emil. Själv plockade jag snabbt undan här hemma och tog sen en kort promenad med Ebba innan jag for vidare till Sara där jag har surrat med henne och Katta, kul :) Kom mig hem till elva och sen dess har jag ätit lite, vart ut med Ebba och nu sitter jag här :D

Nu är det sängen nästa, blir antagligen en lika tidig morgon imorgon som alla andra dagar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0