Som vanligt. Typiskt!

Gokväll.

Dagen har lunkat på rätt så bra faktiskt. Morgonpromenad tog jag och Emil med Ebba till Statoil och tillbaka. Var tvungen att handla mjölk och matlagningsgrädde till lunchen! Idag fick det bli lax i ugn och potatis till lunch, supergott tycker Emil :D Efter lunchen tog jag mig en snabbdusch innan det bar iväg..

Först lämnade jag Ebba hos mamma, sen for jag till Mjöljudden och lämnade av Patrik och Emil och sen for jag till jobbet! Puh, mycket som ska hinnas med! :) På jobbet gick det inge bra alls idag, inte min dag helt enkelt. Tråkigt. Slutade jobbet klockan sju så då for jag och hämtade en superglad Ebba och vi for hem! :) Dock så blev jag inte särskilt långrandig här hemma.. Städade bara undan och sånt och sen for jag vidare till Jenny :) Där satt jag och surrade med Jenny, Lotta, Ida och Åsa. Supertrevligt! :) Även Åsas lillkille (2½ månad liten ;) Melvin var med. Supersöt var han! Var ju tvungen att snosa lite på honom ;)

Kom mig hem för inte alltför länge sen, kring halv tolv. Har precis rastat av Ebba och nu ska jag minsann sova! Måste bara borsta tänderna först :)

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0