Sista Januari.

Vart en superlugn dag igår.

Medans Emil sov så passade jag på att slappa och bara ta det lugnt. Halv två vaknade plutt så då vart det lite mellis och sen tog jag, Emil och Ebba oss en promenad i snön! :) Skönt att komma ut en sväng. Emil bäddade jag ner i åkpåse eftersom han gått och blivit lite förkyld. Efter promenaden gick vi till huset och lekte ett tag med mormor och morfar.

Väl hemma så vart att fixa middag på en gång, blev bara korv och makaroner. Sen vart det mys här inne hela kvällen tills läggdags. Emil fick vara utan blöja en timma igårkväll. Då lekte vi med pottan.. han provade sitta på den och nu gick det ju ganska bra faktiskt! :) Han satt längre än 3 sekunder iallafall. Och inga kisspölar blev det heller under denna timma, skönt! ;)

Då plutt hade somnat for jag på Maxi en sväng och handlade hem lite nödvändigheter, såsom välling och blöjor med mera.. Hem och packade upp allt och sen for jag vidare till Anne där hon och Suzie pimplade lite öl och cider :) Strax efter elva for jag hem och dom skulle vidare till staden. Slocknade inte förrän klockan närmade sig ett. Men några timmar har jag fått sova iallafall :) Emil vaknade 05.20 och då jag gick in för att hämta honom så känner jag att han har kissat igenom! :( Slet lös lakanet och slängde det i tvätten med pyjamasen, bytte blöja och sen gick vi och la oss igen. Visste att han inte skulle somna om, men vi låg iallafall över en timma i sängen och det var skönt!

Nu ska jag se lite tv med plutt. Sen ska vi blanda pannkakssmet och även gå ut en sväng. Idag är det jobb på schemat! Förhoppningsvis går dagen fort :) Emil ska få vara med farmor idag. Hon ska komma hit medans plutt sover för Patrik och Björn ska till stugan och skotta. Lite egentid med farmor kommer han uppskatta! :)

Godmorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0