Nordpoolen, here we come!

Goafton.

Som jag nämnde tidigare i ett blogginlägg så tänkte jag slappa hela den här dagen. (Förutom då jag var på jobbet såklart) Och gissa om jag slappade?! Så jävla skönt! :) När jag kom mig hem från dagis så gjorde jag frukost som jag satt och käka i soffan medans jag såg en film, en hel jävla film såg jag. Annars brukar jag bara kolla en snabbis och sen zappa vidare. Men inte idag, idag tog jag mig tiden att se en hel film på tv1000. Grymt skönt var det att bara ligga i soffan och dega! ;)

Efter filmen gick jag och Ebba ut. Vi gick till huset där mamma och bror skottade en jädrans massa snö! Ebba var då toknöjd och sprang och hoppade i alla snöhögar, haha. Kul att nån gillade det! ;) Gick bara för att hämta väskan Patrik glömde där igår, så vi stannade och surrade en snabbis och sen gick vi hem igen. Väl inne så vart det en massa telefonsurr, städade undan på Emils rum och i vardagsrummet, vek tvätt och sen tog jag mig en varm och skön dusch. Duschen var väldigt uppskattad eftersom jag hade varit superfrusen hela förmiddagen. Och det är jag ännu.

Halv två hämtade jag hem plutt. Han lekte medans jag och Patrik käkade. Sen skjutsade jag hela familjen till Mjölkudden och jag for vidare till jobbet. Idag gick det bra, superbra faktiskt. Idag var jag bäst! Det ni ;) Ett bra avslut på denna arbetsvecka.

Nu är jag hemma sen ganska så jättelänge sen. Har hunnit med att äta lite kvällsfika och glo på tv. Ska hoppa i sängen så fort jag skrivit klart. Tänderna är redan borstade så jag är redo för sömn. Oj så skönt det kommer bli :) Imorgonbitti (halv nio) så drar jag och Emil till Boden med Jonna och Ellen. Vi ska nämligen till Nordpoolen och bada! :) Kommer säkert bli superkul, det hoppas jag på iallafall :) Tråkigt bara att Jenny och Loke inte kunde följa med! Men vi får åka en gång till sen :D

Nejni. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0