Lördag morgon.

Godmorgon!

Gårdagen vart riktigt bra! Kom oss till Leos halv tre, barnen busade och även vi vuxna! :) Halv fem for vi till stan där det blev middag på Exotic. Det var ganska så gott, vart faktiskt lite missnöjd! :( Men men.. Sen tyckte jag även att barnens mat var väldigt dyr. Beställde in korv med pommes och det var två kokta korvar. Trodde iallafall att det skulle vara grillkorv men icket sa nicket. Så mat för Emil plus ett glas mjölk gick på närmare 70 kronor. Vet inte om det klassas som dyrt? Men för mig så gör det de iallafall. Nåväl.. Var iallafall en jättetrevlig dag!! :)

Hem kom vi oss klockan sex så Emil han leka en liten stund innan det var sovdags. Klockan åtta så var jag och Ebba hos Jenny och Dolly. Var inne en sväng först och sen vid halv nio så gick vi ut och tog oss en långprommis! Superskönt och trevligt som vanligt :) Gick förbi kiosken på vägen hem och köpte lite ostbågar och cola som vi sen smaskade i oss och såklart en massa surr till det! :) Hem kom vi (jag och Ebba) halv tolv så då blev det sova på en gång! Idag så vart det en extremt tidig morgon enligt mig.. halv fem skulle Emil upp. Men det skulle inte mamma Lisa, så vi stannade kvar i sovrummet tills klockan vart halv sex. Sen var det kört!

Idag är det full rulle igen.. Klockan tolv ska jag och Ebba till Hundhuset där det är amstaff/staff - träff. Kommer nog bli skoj! Bra aktivering för Ebba om inte annat :) Sen far vi hem och hämtar Patrik och Emil och far sen direkt till Mjölkudden där det bjuds på middag! :) Gott.

Nu ska jag vara social med lill grisen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0