Jävla kvällsuggla!

Gokväll.

Dagen har flytit på rätt så bra idag, fastän att jag var trött. Blev lite utelek på förmiddagen, och som vanligt tog jag inte med mig kameran ut! Måste verkligen bli bättre på det. Smäll på fingrarna! Emil fick lunch innan elva idag och klockan elva la jag honom. Han var supertrött! Fast inte så konstigt med tanke på att han hade varit vaken sen halv fyra inatt :/

Själv så slöade jag som bara den, underbart! ;) Då plutt vaknade så drog vi allihopa på oss kläderna och tog en promenad till affären. Köpte endast lite godis och en dricka. Lördagsgodis! ;) Ica firar ju även 20 år så det bjöds på kladdkaka och grädde plus saft. Jag och Emil tog givetvis emot fikat och smaskade i oss det tillsammans! ;) Väl hemma fick vi (Läs; jag!) ett ryck så plockade bort allt svammel från golvet och damsög. Plötsligt händer det! Haha ;) Sen gick vi ännu en gång till huset där det bjöds på middag. Idag vart det porterstek, klyftpotatis, sås och sallad. Juvligt! :) Dock så matstrejkade Emil, han tog inte en enda tugga. Men efterrätt, det åt han minsann! Glass och chokladpudding ;)

Väl hemma igen så blev det sängen nästan på en gång för plutten. Jag själv diskade och gjorde fint här hemma. Sen satte jag mig i soffan och smaskade i mig mitt lilla godis plus min dricka. Idag var jag duktig och köpte lite godis, gick endast på 17,50 kronor. Så lite mer än 2 hg vart det bara. Framsteg! Strax efter nio brummade jag förbi Sara en sväng. Satt och surrade och tiden sprang iväg så hipps vipps var klockan nästan elva och jag drog mig då hemmåt. Nyss var jag ut med Ebbs och kastade sopor. Och nu ska jag sova! Imorgon är det jobb på schemat, igen!

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0