Ännu en dag förbi..

Återigen ett sent blogginlägg, men så kan det bli ibland! ;)

Idag har Emil äntligen fått vara på dagis! Kan säga att både jag och han behövde det. Lite egentid skadar ju aldrig och sen också att Emil trivs så sjukt bra på dagis är ju hur skönt som helst! :) Han blev överlycklig när vi promenerade in på dagisgården :) Dock så vart han lite besviken då det inte blev nå utelek, men så är det när det är super kallt.

Väl hemma så han jag bara ta ut Ebba och plåstra om tassen för sen kom Anne och hämtade upp mig och vi for till staden en snabbis. Hittade världens finaste jacka på Doffi som jag vill att Emil ska ha. Dock så var den lite väl dyr för mig, men vi får se. Kan ju hända att någon snäll varelse skänker mig tur och glädje och att jag helt plöstligt får en massa massa pengar?!! Det hade ju inte skadat iallafall ;) Anne släppte sen av mig på Colorama där jag bytte umgäng till form utav en Jenny :) Hon fixade klart med tapeter och sen bjöd hon mig på en supergod och trevlig lunch på Porsön. Tusen tack Jenny! :) Sen körde hon mig hem och här han jag inte vara alltför länge innan det var dags att promenera till dagis igen..

På jobbet gick det rätt bra enligt mig! En svamlig och rolig kväll har vi haft. Pratat om allt från kondomer till pruttar och rapar! Jag vet, vi är inte helt hundra, men hur kul skulle vi då ha det?! :D

Nu är jag hemkommen för lite mer än en timma sen. Har varit ut med Ebba en sväng och även surrat i telefonen. Som vanligt! Nu strax ska jag borsta gaddarna för att sedan sova. Förhoppningsvis blir det dagis för plutt imorgon också, hänger ju som sagt på vädret. Hörde rykten om att det skulle vara 27 minusgrader imorgon, och är det så kallt så går vi då inte till dagis. Vi hinner ju frysa fast efter vägen! Men blir det att han är på dagis så ska jag försöka ta tag i hemmet lite smått. Plocka, diska och lite annat. Även en dusch ska hinnas med!

Nu blev det långt. Ha en trevlig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0