Inte enligt planen..

Goddag.

Blev att cykla till Sara i Fredags kväll iallafall. Lika att passa på då plutt inte var hemma så man fick sova läääänge ;) Stannade inte alltför hemma, kom mig hem till halv ett ungefär.

Lördag morgon ringde BJörn och frågade om Emil fick stanna över ännu en natt! Givetvis fick han det, han trivs ju som fisken! ;) Så jag och Patrik for en sväng till kalaset på dagen och åt lunch med Daniel och Jossan. Sen for vi ut till stugan en snabbis då Emil swov för att lämna mer välling och blöjor. Väl hemma så promenerade jag över till A-K och barnen för att sitta ute i solen och surra med dom. Blev nog mest lek för mig och Ronja! ;)

Klockan fyra åt vi middag här ute på gården med massa goa grannar! Supergod mat vart det :D Sen så hade några andra goa grannar ordnat en "Mariebergsfest", såkallad förfest innan lulekalaset. Där satt vi och drack och socialiserade :) Tanken var ju inte att det skulle bli nå kalas på kvällen eftersom det var så satans dyrt inträde. Men så fick jag mig en gratisbiljett så då var jag ju tvungen ;) Någorlunda kul kväll vart det. Dock så han jag i princip bli bakis innan jag for hem eftersom jag inte drack nånting i stan. Men men.. Brorsan kom vid halv två och hämtade upp mig och grannen och  så for vi hem.

Idag kom Emil hem redan halv elva. Jättekul att få se godishjärtat!! :) Blev en snabb lunch för han och sen hopp i säng. Själv passade jag då på att åka och köpa en födelsedagspresent till Tyra som hade kalas idag :) Så där har vi spenderat våran eftermiddag. Kom hem för bara en lien stund sen. Så nu ska jag springa till tvättstugan och börja tvätta och sen blir det middag.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll framför tvn. Härligt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0