En konstig känsla..

Var lite smått död imorse då jag och lillhjärtat klev upp halv sju. Det är inte alls särskilt tidigt med tanke på vilka supetidiga mornar han kan ta sig ibland. Men dock så skrapade jag bara ihop ca 5 timmars sömn under natten, så jag var nästintill stendöd imorse! Nåväl.. Låg på soffan och halv sov till halv nio och sen var jag i princip människa igen ;)

På morgonkvisten tog vi oss en kort prommis med Ebba och sen gick vi in och gjorde pannkakor till lunch. Klockan tolv började jag jobba. Mitt sista pass för ett år framöver. Trodde det skulle kännas jätteskönt att inte behöva åka tillbaka dit under en vääääldigt lång period, men det kändes helskumt då jag väl for hem! Sa Hejdå till alla goa kollegor och coacher som lyckönskade mig med skolan! Tack snälla ni! :) Den känsla som jag hade när jag for från jobbet idag var ungefär samma känsla som jag hade då jag gick på mammaledighet, en konstig känsla. Men det här kommer bli bra, det tror jag!! :)

Kvällen har spenderats i soffan med läsk och ostbågar, riktigt nice! :) För ett tag sen, kring tio, fick jag helt plötsligt energi till att diska och dona. Så det har jag gjort fram till nu! Diskat, rengjort lite här och var, varit ut med Ebbs och slängt sopor och nu sitter jag här :)

Nu ska jag surfa vidare en sväng innan det är dags för sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0