Verkligen otippat!

Goddag.

Gårdagen började klockan sex - halv sju. Skönt :) Just innan tio for jag, Emil och Ebba till stan, Stadium. Vi var nämligen ute efter ett par gummistövlar åt lilleman! Och se på fan, hem kom vi tillochmed med två par stövlar! Det är inte illa ;) Ett par var på rea och det andra på ordinarie pris, så 198 kronor vart det. Inte alls farligt! Då kan man ju ha ett par hemma och ett på dagis, perfekt :)

Väl hemma så gjorde vi oss en snabb lunch, det fick bli pyttipanna, rödbetor och stekta ägg. Gott! :) Då Emil sov så passade jag på att plocka undan, diska, fara förbi bolaget och duscha! Bra att man är effektiv ;) Klockan tre var vi allihopa hos mamma och pappa. Blev påskmiddag och lite alkohol. Gud förbannat var mätt jag var efteråt, orkade knappt gå hem! Haha :) Patrik och Ebba gick hem lite tidigare. Då jag och Emil gick hem (kring sex tiden) så mötte vi upp Elina som följde med hem till oss.

Blev en tjejkväll igårkväll :) Då Emil hade lagt sig så sminkade jag mig fort och sen gick vi till bussen där vi även mötte upp Anne! Så vi for till Lerbäcken där Helena och Madde var. Trevligt :) For sen ut på krogen och det var mindre kul faktiskt. Alltid roligast på förfesterna, iallafall enligt mig :) Så jag och Anne for hem väldigt tidigt, redan klockan ett. Men skönt var det :)

Idag är jag inge bakis alls. Klev upp halv tio och var pigg och glad! :) Till lunch har vi käkat köttbullar, det går alltid hem hos Emil ;) Nu ligger han i sängen och är jättearg! Vill inte alls sova, men det vill jag! Så vi får se om han somnar eller ej. Ifall han somnar så ska vi iallafall åka till stugan då han vaknat till liv. Middag blir det där med farmor, Björne och faster Sara! :)

Nu ska jag sysselsätta mig med något annat. Ha en bra Söndag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0