Helg igen :)

Godkväll.

Har inte blivit så mycket bloggande på sista tiden men självklart så har ju det att göra med det fina vårvädret vi fått! Man hinner inte helt enkelt :)

Igår så var vi äntligen och hämtade våra nya sommardäck + fälgar. Så nu kör vi lagligt ;) Han även med att handla lite, äta lunch, en promenad till dagis för att hämta plutt, en dusch och sen till jobbet. En fullspäckad dag, typ.

Idag så har jag varit i staden med Jenny och Jonna + deras gullgrisar. Vi strosade på stan en sväng (hängde undan ett par överdragsbyxor jag ska hämta ut imorgon som plutt ska få) och så blev det en god lunch på M&P. Länge sen sist så det var uppskattat! :D Patrik hämtade mig så jag tog mig hem i tid. Kom hem vid ett så hämtade bara Ebba och sen promenerade vi till dagis. Jobb har det varit ikväll men nu har jag helg!! Såååå underbart :)

Imorgon
så är det fullspäckat schema igen. Plutt ska på dagis halv nio och under dagen så ska jag hinna städa här hemma, tvätta, diska, följa med Anne och handla inför våran mini-semester (Återkommer till det), hämta ut Emils byxor och duscha! Så fullt upp kommer det bli. Och allt detta ska hinnas med innan jag hämtar hem Emil. Puuh!

Vidare till resan.. Imorgoneftermiddag så åker vi till Anne och Jonis stuga utanför Piteå. Det blir jag, Patrik och Emil (Ebba ska få sova över hos mormor!). Och såklart även Anne, Joni, Kevin, Petri och deras hundar. Ska bli supermysigt! :) Kommer dit ganska sent så det bli ju bara att fixa iordning allt och sen lägga barnen. Givetvis blir det säkerligen lite alkohol intag för oss vuxna och en massa surr :) Vi stannar hela Fredagen och ber till gudarna att det blir superfint väder så vi kan vara ute hela dagen lång! :) Hem åker vi på kvällen då Emil ska sova, blir enklast så :) Tror det kommer bli superkul. Måste bara komma ihåg att ta med kameran och framförallt måste jag komma ihåg att även använda kameran! Jag har en tendens att glömma bort att den följde med, haha! :)

Nej ni. Nu ska jag ta mig en kvällsmacka och sen sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0