Det vänder snabbt!

I Tisdags var det en riktig pissdag om man kollar tidigare inlägg. Tur att jag nästan aldrig har såna där dagar, det tar verkligen på krafterna att vara deprimerad och tråkig!! Nu ska vi vara pigga och glada ;) Nåja.. Tisdagen vart lite bättre sen då jag promenerade till dagis för då var solen framme :) Sen vart det jobb på kvällen som vanligt. En helt vanlig Tisdag med andra ord!

Gårdagen började mycket bättre än dagen innan (tur det!). Promenerade till dagis med A-K + barnen och sen hem igen. Väl hemma blev det frukost framför tvn och sen tog jag äntligen tag i det stora diskberget som vi hade! Puuuh, nu är det borta. Blev en lunch från MCDonalds eftersom jag och Patrik firade (kommer till det sen!) och sen lite städning innan dagis. Kvällen bestod av jobb, som vanligt! Och igår var det en bra dag på jobbet :)

Nu till en rolig överraskning! :) Igår då jag diskade så ringde det på hemtelefonen. Orkade inte gå och svara eftersom jag inte trodde det var viktigt så jag fortsatte diska. Bara någon minut efter att det slutat ringa så kände jag mig nästan tvingad att gå och kolla vem det var ifall det inte var något viktigt iallafall?! Och visst var det de.. Så Patrik ringde upp och det var nämligen Tibnor (hans gamla jobb) som ringde och frågade ifall Patrik ville börja jobba på Måndag igen!! :D  Givetvis ville han det så han tackade och bockade! (Patrik hade nämligen varit in där i Måndags och frågat om dom behövde personal så det var säkert därför dom ringde upp, superkul!:) Äntligen vi kanske får någon stackars liten krona över så man kan hitta på nå kul? Det hade varit guld värt :) Sen hur länge han får jobba, det vet varken vi eller dom där borta.. Men det är bättre än ingenting alls! :)

Nu ska jag kila vidare och leva även denna dag på mitt/vårat lyckorus! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0