Ännu en gång..

Så hoppar jag över att blogga en dag. Men vad gör det? Ingenting faktiskt.

Gårdagen började där vi halv sex ungefär. Och som vanligt la jag mig på soffan och slumrade till och från medans Emil såg tv och lekte :) Halv nio lämnade jag plutt på dagis och vi tog bilen den här gången. For hem, åt frukost och sen vidare till stan där jag mötte upp Jenny! Vi strosade runt i alla affärer och jag har nu äntligen hittat en jacka och byxa till Emil som jag mest troligt ska införskaffa. Det blir bra! :)

Väl hemma igen strax innan tolv så var det bara att ta tag i disken samtidigt som jag fixade lunch! Så lite stressigt vart det att hinna med allt, så det fick bli bilen till dagis igen! Blev en snabb dusch innan jag skjutsade la familia till Mjölkudden och jag själv for vidare mot jobbet..

Idag fick jag sovmorgon till klockan åtta. Då kom Patrik och väckte mig så vi bytte av. Emil har gormat och hostat som själva fan inatt så Patrik hade knappt fått nån sömn. Själv sov jag som en stock, som vanligt! Hehe ;) Idag är det skitjävlatråkigt väder! Ingen vårkänsla alls finns här nu :( Föhoppningsvis kommer den tillbaka snart. Ska iallafall åka till Storheden då Emil vilar, ska kika om jackan och byxan finns där i hans storlek. Jag hoppas verkligen på det! Så då blir det kanske att köpa det idag så man är säker på att det finns kvar :)

Nu ska jag kika lite tv och strax tralla ut med djuren (Hjalle är också här) så dom får göra sina behov!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej! Jag har fått jobb på Moderna försäkringar i lule! :) Så jäkla gött det kommer blir skit bra!

2010-04-10 @ 19:15:56
URL: http://lottish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0