Vad ska jag göra?!!

Godmorgon.

Gårdagen vart rätt så lugn. Då Emil hade somnat så for jag och köpte hundmat och även lunch åt mig och Patrik. Vi smaskade i oss maten och slappade i soffan! Kring halv två vaknade Emil så vi begav oss mot Willys för att handla mat. Kom oss hem med 6 påsar + toapapper och 4 paket med blöjor! Mycket mycket ;)

Väl inne så packade vi upp alla varor och fixade och donade. Sen gjorde jag middag åt Emil, pyttipanna med rödbetor :) Efter middan knallade vi ut i lekparkerna, Emil fick fritt fram att gå vart han ville så vi var lite här och där! ;) Sen gick vi in och hämtade Ebba och tog ut henne på en promenad, riktigt kallt och friskt var det ute! :) Stannade här ute ett tag sen så både Emil och Ebba fick sprigna fritt.

Plutten slocknade klockan sju så då gick jag till tvättstugan och donade på. Sen for jag till Mjölkudden där jag hämtade hem ena vagnen, äntligen! ;) Sen förbi på Maxi och handlade lite gott till kvällen ;) Såg på film och snaskade gotta, mysigt! ;) Kom mig i säng till halv tolv tror jag?

Och så nu till min rubrik.. Emil har hamnat i en cp period då han vaknar i princip fem varenda eviga morgon. Men idag, idag gick upp klockan fyra!!! Jag fattar inte vad som är fel? Han behöver sova mer än det han gör, och JAG behöver också mer tid till att sova! Kan man påverka det här på nå jävla sätt eller? Jag är skitless. Idag var jag så pass trött så jag har somnat flera gånger i soffan plus att jag är skityr i huvudet, det känns som att jag är jättefull. Jobbigt!

Nåja, nu ska jag sluta gnälla. Passar nog på att vila en timma då Emil vilar, känner att det skulle behövas.
Nu ska jag se vad trollet gör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0