Slutkörd.

Känner mig helt jävla slutkörd. Är så sjukt trött så det finns inte! Det börjar ta på krafterna att vara "ensamstående" med hund och barn. Är det inte hunden som ska ut så är det Emil som ska "rastas", haha. Kan ärligt erkänna att det är ganska skönt att åka och jobba på kvällarna, det är ju rena rama semestern! ;D Så alla ensamstående föräldrar ska ha en enorm eloge! Det är inte lätt alltså ;)

Nu har jag precis slängt Emil i säng. For till dagis vid nio och jag for därifrån tio i tio, det gick bra! Sen kom jag tillbaka klockan elva då det var lunchdags och Emil hade skött sig exemplariskt! Brabra :) Han (och jag till och med) fick äta lunch där och sen for vi hem! Imorgon är vi som sagt lediga från dagis men på Måndag är vi tillbaka. Då blir det samma procedur som idag, men den gången ska jag komma tillbaka halv tolv då dom har ätit klart, och då far vi hem. Kommer gå utmärkt! :)

Nu tänkte jag ta tag i den lilla disk som vi har och sen käka något innan Emil vaknar, för då är det promenad dags för Ebbs! Sen ska jag köra Emil till farmor och sen ska jag till jobbet. Fullt ös medvetslös!!

Kommentarer
Postat av: emelie

visst är det härligt?? ;) hihi

2009-09-03 @ 13:24:44
URL: http://em3lie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0