Lördagkväll.

Dagen har lunkat på bra. Då Emil vaknade från sin vila, vid ca kvart i två, så tog vi oss en promenad med Ebbs. Sen lämnade vi hunden hemma och tog bilen till Anne och Kevin! Jag och Anne satt (så mycket som vi kunde, dom gånger vi inte jagade barnen, haha!) och surrade medans Emil och Kevin donade på där ute i lekparken. Skönt att bara vara för en stund ;)

Strax baki fyra for vi hem och hämtade Ebba och sen traskade vi till huset där det bjöds på gomiddag! Idag vart det fläskkarée (?), potatisgrattäng, pepparsås och sallad. Gode gott kan jag lova! ;) Begav oss hemåt efter sex nån gång och på vägen så stannade vi i lekparken (den lilla lilla som vi har här utanför) ett tag så Emil fick klättra lite och åka rutschkana, då var han minsann nöjd! :)

Väl inne så vart det välling och sen sova på en gång. Tyvärr fick han sig inget bad idag, det kändes så stressigt. Så vi tar det imorgon istället :)

Efter att plutt hade somnat så kom Sara på besök! Jättetrevligt ;) Skönt att slippa sitta själv en kväll som denna, haha. Surrade om allt mellan himmel och jord och kikade lite på tv medans. För ett litet tag sen for hon hem och jag passade på att gå ut med Ebba samtidigt så hade vi lite sällskap på vägen, till parkeringen och tillbaka! :)

Har stora funderingar på att gå och lägga mig NU. Tror tillochmed att det blir så. Ska bara släcka ner lite här hemma och borsta gaddarna, sen är jag redo för sängläge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0