John Blund nästa!

Gokväll.

Till lunch idag åt både jag och Emil lax och potatis, supergott :) Sen stressade jag iväg till jobbet. På jobbet har det gått utmärkt! ;) Aldrig haft så bra resultat som idag, ett bra avslut på en tråkig arbetsvecka ;)

Klockan sex for jag mot Luleå och halv sju var jag på Mjölkudden där jag hämtade upp Patrik, Emil och Ebba. Vi for hem och Gjorde kväll för lillemannen. Sjukt trött kille, vägrade att äta vällingen ikväll.. han tog nappen och sprang direkt till sängen. Direkt jag la ner honom så vände han sig om och slocknade! Då är man trött om man inte ens har tid/ork att äta kvällsvällingen.

Så fort jag lagt Emil så for jag iväg på lite ärenden plus att jag köpte med mig middag hem eftersom jag inte hade ätit något sen lunchtid. Äcklig MAXmat blev! Ja, ni läste rätt.. Tycker inte alls om MAX mat längre, vet inte varför? Åt halva burgaren och all pommes. Efter det så for jag iväg till Anne en sväng och hälsade på. Kom mig hem strax efter tio så tog ut Ebba på en gång och nu sitter jag här :) Ska strax gå och lägga mig, är helt slut i kropp och knopp.

Imorgon vette tusan vad som händer. Kanske en cider och en massa surr på kvällen, vi får se ;) Däremot ska jag åka iväg en sväng på dagen medans Emil vilar. Ska på Onoff (förhoppningsvis hittar jag mig en billig telefon för mitt liv funkar fan inte utan telefon!), H&M, kanske bolaget och eventuellt till Barnens hus. Vi får se hur mycket jag hinner med ;)

Nu hör jag att Emil gormar lite lätt. Kanske han är hungrig nu?  Vi får se.. ska iallafall gå och kolla vad pissnissen gör :)

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0