Snarklådan nästa!

Gokväll.

Gårdagen flöt på fint. Vart ingen promenad till affären igår, men godis fick jag tag på, på kvällen istället ;) Däremot så for vi (Patrik skjutade mig och Emil) till stora lekparken på gränderna där Anne och Kevin var. Även Sara och barnen kom ut. Surrade på lite och sen tog jag och Emil oss en promenad hem. Slängde i lilleman lite middag innan jag packade Emils väska och vi gick över till hans mormor och morfar. Där vart det middag och efterrätt. Maten var sådär (Haha, nu låter jag jätte elak men mamma höll med, hon misslyckades igår. Typ första gången!) men glassen vi åt till efterrätt var riktigt god! ;)

Väl hemma så vart det tandborstning, blöjbyte&pyjamas, välling och sen bums i säng med Emil. Klockan var kvart i åtta när han la sig! (Det brukar oftast sluta illa när han går och lägger sig så sent. Och JA, det slutade illa med en grymt tidig morgon imorse!) Själv så for jag på Maxi en sväng, sen hem och sen vidare till Jenny! :) Satt och surrade med henne i ca två timmar innan jag begav mig hemmåt (Med ett stopp i stan för att tanka bilen). Väl hemma blev det sängen nästan på en gång!

Som jag skrev nyss så vart det en vääääldigt tidig morgon idag. Redan halv sex! Nåväl.. Sånt som händer! Dagen har varit väldigt lugn. Lekt här inne hela förmiddagen. Efter Emil hade sovit så for vi till Mjölkudden till Emils farmor och "farfar" för där skulle det bli middag. Patrik gck in på en gång medans jag och Emil stannade i lekparken ett tag och lekte i leran! Usch och fy och blä! Gissa hur läcker lílleman var sen då vi skulle in? HAHA ;) Kyckling vart det till middag, väldigt gott. Hemma var vi kanske vid halv sex ungefär? Städade Emils rum på en gång så alla lekasaker var på dess rätta plats. Sen sprang jag till tvättstugan och snörde igång två maskiner. Efter det blev det ett bad för Emils del och sen sängen klockan sju! (Jag hoppas verkligen att han sover längre imorgon. Fast egentligen spelar inte det någon roll för det är ändå Patrik som kliver upp imorgon, HEHE! ;)

Ikväll har jag plockat och donat här hemma. Skönt att det här boendet kan se ut som ett normalt hem åtminstone en gång i veckan! En dusch han jag även med innan klockan vart nio. Då var det en film på trean som jag såg. Den var riktigt bra, enligt mig iallafall! :)

Nu ska jag börja dra mig mot sängen så man får sig nån sömn även denna natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0