Sista dagen :D

Godmorgon.

Utvecklingssamtalet gick bra. Dom sa ingenting speciellt förutom att Emil var så go och glad. För det mesta! ;) Dom sa då det att dom märker på direkten vilket humör han är på, för det visar han så tydligt! Och jag kan inte annat än att hålla med. Är han glad så strålar han och är han arg så är han förbannad! Haha :D Nåja, det var bara bra saker och det var ju skönt :) Kvart i två hämtade vi plutten och for hem..

Jag och Emil knallade direkt ut med Ebba när vi kom hem på en liten promenad. Vi stannade vid ängen så både Emil och Ebba fick skutta av sig :) Väl hemma så var det nästan bara att åka på en gång till jobbet! Jobbet gick sådär, men jag ska ine klaga :)

Inatt har Emil bökat lite. Runt tio så vaknade han och var jätteledsen och hostade som aldrig förr! Provade lägga ner honom några gånger men han bara fortsatte att skrika. Så efter ett tag plockade jag upp honom och vi gick till badrummet där vi bytte blöja och använde snorsugen för han var minsann lite snorig! Sen fick Patrik ta över Emil medans jag fixade hostmedicin och välling. Efter det somnade han om på stört, men han hostade ganska länge till. Men vi har fått sova hela natten iallafall :)

Emil vaknade kvart i fem idag! Som tur var så somnade han om direkt jag la han i våran säng. Dessvärre sov han bara till klockan sex, men men.. Bättre det än klockan fem iallafall ;) Nu står Emil framför tvn och kollar på Ozo, det är bra grejer! ;) Själv så ska jag surfa in på pippilottas hemsida för dom har 30% på hela beställningen till på söndag och Emil skulle behöva vissa saker. Så vi får se :)

Idag är det jobb. Skitkul, eller så inte! Ska göra pannkakor till lunch till mig och Emil för nu var det länge sen vi åt det! Hela 2 veckor sen :D Och ikväll blir det nog bara att sitta hemma i soffan och jäsa. Kändes som en bra idé! ;)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej... Okej, vad bra :) Då kanske jag inte blev lurad trots allt :)

2009-10-30 @ 10:22:51
URL: http://minivi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0