Redo för dagen!

Sådärja. Nyss tagit mig ut från duschen och innan det så vek jag tvätt och plockade undan alla leksaker. Nu är det fint här hemma igen, tills Emil kommer hem från dagis ;)

Disken skiter jag i tror jag? Orkar inte nu iallafall, får ta den sen om jag hinner. Det är inge mycket disk så whatever! ;) Däremot så ska jag ta och dra på mig lite kläder för att sedan fara till Storheden och möta upp Jenny :) Vi tänkte väl strosa lite..

På tal om nå helt annat så lyckades jag dra världens jävla vurpa idag här utanför! Skulle till parkeringen för att köra in bilen på gården så jag slapp dra med mig Emil ända dit bort i regnrusket. Passade då på att springa eftersom det regnade så mycket och så skulle jag hoppa över en vattenpöl för att inte bli blöt om fötterna. Det slutade inte bra! Givetvis så landar jag ju såklart på en isfläck så jag flyger och landar på rygg och slår i huvudet med all jävla kraft rakt i isfläcken och armbågen fick sig också en rejäl omgång! :( Huvudet mådde inte bra just efteråt. Det tog mig några minuter att gå till bilen eftersom jag inte vågade gå så fort eftersom allting bara snurrade och flimrade för ögonen. Som tur var gick det över i princip på en gång men armbågen mår inte alls bra i dagsläget! :( Hoppas det ger med sig lite senare.

Så nu har jag lärt mig att inte SPRINGA när det kan vara halt ute, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0