Lonely, i´m so lonely!

Gokväll.

Dagen har ju som sagt spenderats på jobbet, inte alltför roande om jag säger så. Det har varit en sjukt lång och tråkig dag idag, knappt nå svar alls, och då blir man så rastlös och uttråkad! Men men, jag överlevde. Väl hemma (halv sju) så möttes jag av en jättego Emil i dörren som var redo för sängen med nybytt blöja, pyjamas och nappen :) Vi myste på ett tag, borstade tänderna och sen fick han välling.

Tiden går så fort så fort, han har blivit så himla stor nu min lilla plutt!Det slog mig nu ikväll eftersom han alltid brukar mysa i famnen och äta välling på kvällarna, men inte ikväll. Ikväll skulle han sitta själv i soffan i andra hörnet och dricka sin välling, haha! Så go ;)

Då han hade lagt sig blev det att plocka och dona på lite här hemma. Promenerade sen förbi mamma och pappa och tog in posten åt dom för nu är dom i Budapest och semestrar över helgen! :) Mysigt. Sen har jag surrat med Patrik och Andreas här hemma innan dom knallade vidare till någon "fest". Så här sitter jag i ensamheten, haha. Superkul ;)

Imorgon vette tusan vad som händer. Vi får se! Förhoppningsvis nå kul för jag vill verkligen inte sitta hemma hela dagen. Inte då jag väl är ledig, då vill jag göra nånting! Hör av er om du/ni vill hitta på nå? ;)

Nu en rök och sen soffläge.

Världens bästa Emil..

..med mammas skor på ;)


Mamma tokar sig med Emil ;)


Minigrisen :P


Våran blivande "handy man"? ;)

Kommentarer
Postat av: Anne

nä men är de inte en liten händige manny haha sötnöt

2009-10-09 @ 23:08:26
Postat av: Anne

nä men är de inte en liten händige manny haha sötnöt

2009-10-09 @ 23:08:48
Postat av: Marie

Haha Lisa, skorna passade ju nästan. ;)

2009-10-10 @ 07:23:09
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0