Tråkig Måndag.

Javisst. Har varit en väldigt grå och tråkig Måndag idag. Inget roligt väder alls! Men nog har vi varit ute iallafall :)

Halv tio drog vi på oss ytterkläderna och tog en promenad med Ebba. I vanlig ordning stannade vi till i lekparken så även Emil fick rastas ;) Väl inne så gjode jag lunch åt plutten, idag fick han prova pölsa för första gången. Min mamma har berättat att jag älskade pölsa när jag var liten och som jag har förstått det har många barn tyckt om det, så min tanke var att det absolut inte skulle vara några som alls problem för Emil heller. Men där fick jag så jag teg!! Han stoppade in en sked i munnen och fort som attans så spottade han ut allt och sköt iväg tallriken, haha! Försökte några gånger men han vägrade, så då fick det vara. Istället fick han yoghurt och ett digestivekex, bra lunch va?!

Slängde han i säng halv tolv och han vaknade (då jag väckte honom) klockan två! Mer än så behöver han inte sova! Emil fick mellis och sen tog vi oss en promenad med Ebba genom skogen. Skönt var det ute, fast jag hade gärna skippat dom extremt kalla och hårda vindarna!

Jag han bara innanför dörren så var jag tvungen att fara till jobbet. Där har det gått bra idag, skönt! :) Men ännu skönare var det att komma hem, me like! :)

Imorgon vette tusan vad jag ska pyssla med? Lämnar Emil på dagis halv nio och sen ska jag förbi Anne och rasta hennes hundar. Men sen då? Måste iallafall hem och diska men det går ju fort, vad ska jag sysselsätta mig med resten av dagen? Aja, vi får se! :)

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0