Som vanligt..

Gokväll.

Förmiddagen spenderades här hemma tills klockan vart halv nio. Då knallade vi över till Emma, Kate och Louie så Emil och Kate fick busa lite! :) Vid tio snåret drog vi på oss kläderna också tog vi oss en promenad till Ica och tillbaka. Köpte Mariekex, potatis, citron och grädde så jag kunde göra en god lunch till mig och Patrik! (Fast Mariekexen skippade vi)

Väl tillbaka gick vi hem var och en till sig och jag gjorde lunch åt Emil. Idag fick det bli blodpudding med lingonsylt, de gillar han! :) Medans Emil vilade passade jag på att vika tvätten och göra käk. Till lunch så åt jag och Patrik lax i ugn med grädde och potatis till. Supergott var det, tack Anne för receptet!! :) Emil vaknade precis då vi skulle äta så han fick sitta och knapra Mariekex ;)

Klockan två gick vi ut igen. Den här gången fick Emil och Kate leka ute i vattenpölarna, snacka om nöjda barn! :) Dessvärre så har Emil galonbyxorna på dagis och än så länge så äger han inga galonvantar heller, (Fy på mig!) så jag kan ju lova att han var gode blöt då vi kom in. Men kul hade han! :D Och som vanligt så har jag inte haft kameran med mig, tyvärr! Måste bli bättre på det där. Skärpning nu Lisa!! Han bara in för att byta om och sen kom Lotta och plockade upp mig och vi for vidare till jobbet. Patrik, Emil och Ebba for då till Mjölkudden för att käka middag. Patrik var gode nöjd att få ha bilen!

Idag har jag fått byta projekt på jobbet, till Telia. Det gick väl rätt så hyfsat! Sitter på ett någorlunda lätt projekt och jag har suttit på det hundra gånger förr så det är inte särskilt nytt för mig. Skönt! :) Däremot så var det grymt dåligt med svar idag, men men.. Bätte lycka imorgon.

Nu ska jag nanna kudde så jag orkar upp imorgon. Imorgon är det fotografering på dagis, ska bli superspännande! :) Bara vi kommer i tid och inte försover oss. Fastän Emil vaknar tidigt så kan jag inte lite på honom, för ibland förvånar han mig då jag minst anar det!

Godnatt

Kommentarer
Postat av: Emma - williams mamma

Jodå men han har börjat vakna tidigare och tidigare ju äldre han blir. Förut fick man sova till 11-12 på dan när han var 0-3 månader. det är sen han var 3 månader tiden att stiga upp har blivit tidigare. Haha. Okej låter ju bra de. Jo vi mår också rikigt bra.

2009-11-17 @ 00:38:40
URL: http://emmahjorth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0