Som planerat!

Oftast (vilket är nästan aldrig!) så brukar inte mina planer bli som jag tänkt mig. Men igår var det så för en gångs skull..

När Emil hade vaknat så städade vi bort alla leksaker och drog fram damsugaren medans Patrik var och köpte mat. Precis då han kom hem var vi klara, vilken timing! :) Patrik (jag och Emil smakade bara) åt och sen drog vi på oss kläderna och tog oss en promenad! Jag och Emil stannade ute lite längre, vi var i lekparken och sen fick plutten gå fritt. Vi gick dit han gick. Givetvis resulterade det i att vi hamnade i den andra lekparken, precis som jag trodde också! ;) Strax för fyra gick vi in..

Jag slängde mig i duschen på en gång och sen fixade jag middag åt Emil. Efter maten hjälpte Emil mig med att bädda rent i sängen vilket inte alls gick särskilt bra, så jag tog fram damsugaren (igen) så han fick damsuga sovrummet igen, då var han nöjd! ;) Klockan sex hoppade Emil i plurret och klockan sju låg han i sängen och sov!

Jag skyndade mig ut med Ebba en snabbis, packade mina grejer och tog bilen till Björx. Plockade upp Jenny och så for vi och köpte en varsinn stripsmeny på pizzerian och sen hem till henne för att käka. Efter det så öppnade jag en cider och vi sminkade oss, bytte om och surrade! :) Just innan elva gick vi till Fridas kompis och satt där med dom (Frida plus två andra trevliga tjejer:) och halv ett var vi i stan. Först var vi på Cleo och sen på Allstar. Helt okej kväll :) Hemma var jag inte förrän halv fem, gissa om jag var trött?!! Hade ju nästan varit uppe ett helt dygn då, ojoj. Jag stupade då i säng på en gång! :)

Idag klev jag upp tio i tio, skönt! Har inte alls varit särskilt bakis heller för den delen, enbart det vanliga som att man är allmänt seg. Iofs så hade jag lite huvudvärk tidigare men det gick över fort! :) Plutten sover just nu och jag har donat lite här hemma. När Emil vaknar så tänkte vi ta oss en promenad och även Jenny och Dolly skulle komma och promenera med oss :) Sen ska jag skjutsa hem Jenny (Våran bil står hos henne) och sen är det middag hos mamma och pappa. Hoppas på nå gott! ;) På tal om det så ska jag ringa och höra vad det blir för mat.

Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0