Nu är jag ledig!

Gokväll.

Dagen har sprungit iväg, som vanligt. Tog tag i disken och surrade med Elina i telefonen :) Hippsvipps så var klockan elva! Så jag och Ebba for till staden där jag handlade ett par byxor åt lilla Emmy och sen hem igen. Lattjade på här hemma och gjorde absolut ingenting. Halv två befann vi oss på dagis och hämtade hem plutten. Han började tokgrina när han såg mig! Han hade tydligen varit jätteledsen efter vilan men då mamma Lisa kom så blev allting bra igen :) Han hade varit jättegasig i magen hela dagen så antagligen var det därför.

När vi gick hem så tjatade Emil om snön hela vägen! Haha. Inte för att han kan prata men jag förstod precis vad han menade :) Han tyckte nog att snön var jättekonstig men samtidigt jätterolig! :) Väl hemma gjorde vi ingenting speciellt. Tog det bara lugnt innan vi skulle iväg igen. Jag skjutsade alla till farmor Anki och själv for jag till jobbet. Även idag har det gått ruskigt bra, såhär bra har det aldrig gått. Skönt! ;)

Nu har jag helg. Men är bara ledig fredag och lördag för på Söndag jobbar jag. Just det, en Söndag. Tänkte prova att jobba Söndagar hela November ut istället för Fredagar. Tror att det kommer passa mig mycket bättre faktiskt! Vi får se, man måste ju göra ett försök :)

Imorgon blir det mest troligt utelek på förmiddagen så Emil får roa sig i snön! :) Om den nu finns kvar? Sen ska vi in i tid så Emil hinner bada, sen äta lunch och efter det ska plutt sova. Då Emil sover tänkte jag passa att ta ut Ebba i skogen vid storsand för det var grymt länge sen sist! Förra vintern tyvärr :/ Iallafall bara hon och jag. Så det blir nog uppskattat :) Efter det ska jag ta mig en varm och skön dusch för det kommer vara behövligt :)

Då Emil har vaknat så ska vi packa in oss i bilen och fara till Ersnäs för att hälsa på Johan, Bella och lilla Emmy! :) Kul att få träffa dom, det var så sjukt länge sen. Jag han aldrig ens se Bella gravid vilket innebär att det faktiskt nästan var ett år sen vi träffade dom! Gud så länge sen, men nu blir det av :) På kvällen är det middag hos mamma och pappa. Förhoppningsvis något gott men det brukar det oftast bli :)

Nu ska jag göra nå annat och sen sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0