Klantarsel!

Gokväll.

Morgonen började relativt bra för Emil sov till halv sju, skönt! :) Dessvärre så pillrade han på datorn medans jag var på toaletten så den gick inte att få igång! Nåja, Patrik kan ju fixa det där sen då han vaknar, tänkte jag.. Men, då var han tvungen att lägga om hela windows och allt på datorn skulle till att försvinna, allt!! Tror ni jag ar bå ledsen och arg då ALLA bilder försvann? Hade det inte varit för att jag var ett sånt satans klantarsel så hade jag sett till att ha sparat bilderna lite då och då, men det hade jag ju inte! Så alla bilder på Emil sen lite över ett år tillbaka är borta, och jag äger i princip ingen bild alls nå på min son! För jag hade nämligen inte heller framkallat något kort. Fitta vad ar jag var/är! Det enda som gjorde min dag bra igen var ju att jag lagt upp några bilder här på bloggen och på pixbox så lite har jag ju kvar, men inte fan är det mycket! :( Nåja, så kan det gå.

Men i övrigt så har dagen varit bra! :) Vi knallade ut på förmiddagen (förmiddag för mig är klockan nio typ, haha!) på en kort promenad med Ebba och så lekte vi lite i snön. Sen lämnade vi Ebba hemma och gick till Suzie och barnen för hon fyller nämligen år idag! Grattis Suzie :D Vi surrade och fikade lite tårta och barnen lekte. Just innan elva gick vi hem så Emil fick lunch i magen och sen var det sovdags!

Själv så diskade jag och duschade och slappade sedan i soffan tills plutt vaknade. Idag sov han i ca 2½ timmar, jättebra! :) Vi gick direkt ut med Ebba på en prommis och sen for jag till jobbet. På jobbet har det gått käpprätt åt helvete idag! Men men, såna dagar finns ju också. Bättre lycka imorgon!

Vad jag ska sysselsätta mig med imorgon är en bra fråga, för det har jag ingen som helst aning om? Lämnar Emil på dagis halv nio men sen vette tusan. Vi får se! :)

Godnatter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0