Host host host!

Vilken jävla hosta jag har dragit på mig! Usch. Gårdagen på jobbet gick smärtsamt fram.. var sjukt dåligt med svar och det gick jävligt kasst för mig! Har aldrig gått så dåligt som igår, och då menar jag verkligen det! Men men.. dagen tog sen slut tack och lov! :) Kvällen spenderades i soffan med godis och läsk, me like :)

Inatt krånglade Emil igen! Vet inte vad problemet är men nånting är det ju. Kanske han börjar bli sjuk? Han har också dragit på sig en liten hosta så det kan ju ha med det att göra. Nåväl, där vid halv tolv gav jag honom välling och sen vart det tyst. Patrik har bara varit in till honom en gång inatt och sen klev dom upp halv åtta. Så han sov rätt länge iallafall :) Själv gick jag upp klockan nio, underbart! :)

Klockan tio var vi påklädda och redo att gå ut. Vi tog oss en promenad till Biblioteket med Emma, Kate och Louie. Sen gick vi förbi Ica så jag kunde handla lite och sen hem! Emil fick blodpudding till lunch och sen hoppa i säng. Det tog ett litet tag innan han somnade, men han somnade iallafall till slut. Själv så har jag och Patrik ätit lunch, jag har diskat och nu sitter jag här. Ska strax hälla upp ett glas julmust (Yes, snart är julen här) och slappa i soffan en stund. Ska iallafall åka till jobbet sen och härda ut så länge som möjligt, förhoppningsvis blir jag där hela kvällen. Behöver pengarna!

Ha en bra dag.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Självklart bjuder jag på fika;) Senast i maj flyttar vi in i huset! Det är ganska litet, men det är så oerhört mysigt!! Passar oss nu, vi får inte blir fler än tre och hund haha:)

2009-11-23 @ 16:28:01
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0