Godmorgon!

Idag är en ny dag. En jobbdag så att säga, usch vad tråkigt! Men det behövs för ekonomin så det är bara att bita ihop!

Gårdagen var väldigt slö och slapp kan jag meddela. Sov till klockan elva, underbart! :) Då gick jag upp, tvättade bort gårdagens smink så man såg ut som en människa igen och sen åt jag lite nudlar innan jag och Ebba knallade över tlll mamma och pappa där plutt befann sig! :) Han hade varit snäll med dom och inte gjort några dumheter, brabra! :) Däremot så hade han somnat då dom var ute på förmiddagen och han vaknade igen klockan elva så det vart inge mer sömn för Emil den dagen..

Väl hemma så fikade vi lite kakor och sen drog vi på oss kläderna igen för då for vi allihopa till Andreas och hälsade på i hans nya lägenhet. Guuuud så fin den var!! Där hade jag lätt kunnat bo :) Riktigt stiligt hade han det hemma också, man kan inte tro att det är en ungkarl som bor där! ;) Stannade inte alltför länge för sen for vi och handlade för att sedan åka hem och laga middag. Till middag vart det fläskfilé, pommes och 3pepparsås. Gott! :) Dessvärre vart det mycket mindre kött än vi hade räknat med men det räckte iallafall :) Emil fick även bada igår kväll och sen slängde jag han i säng redan 18.20 eftersom han hade varit vaken så länge. Inge protester, skönt! :)

Själv diskade jag undan, fixade i tvättstugan (hade tvätt tid igår kväll), gick ut med Ebba en snabbis och sen for jag till Anne och hälsade på! Länge sen jag var där (bortsett från kvällen innan för då var det alkohol inblandat) och bara satt och surrade i soffan, såg film och käka godis. Nice! :)

Idag behagade Emil att vakna 06.40 alltså en helt okej tid för mig! :) Just för tillfället så gör vi ingenting.. Emil kollar på tv tror jag och här sitter då jag :) Ska vänta en timma eller två och sen ska vi gå ut och gå med Ebba och leka lite! :) Sen blir det att laga lunch, chili concarne och ris. Sen ska jag även hinna med en snabbdusch efter att jag har lagt Emil så jag ser ut som en människa när jag kommer till jobbet, haha! :)

Nu ska jag vara social med plutt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0