Ännu en dag..

Gårdagen spenderades med Jenny och Loke hemma hos dom. Vi stekte pannkakor (eller plättar som typ alla säger förutom jag ;) som vi åt till lunch och så surrade vi såklart :) Var hemma till just innan ett så drog med mig Ebba (som förövrigt också fick följa med till Jenny och busa med Dolly ;) till dagis för att hämta hem plutt..

Väl hemma så blev det lite soffmys framför bollibompa innan jag skulle vidare till jobbet. Emil lyckades även ramla och slå/bita sig i läppen inne på hans rum. Märkte ingenting förrän han började gråta och då jag kommer in är hela munnen och händerna plus tröjan nerblodade! Då blev jag skraj för jag trodde minsann att det var tänderna han slagit i! Men det var det inte som tur var.. Jag torkade bara bort blodet och såg då att det var läppen :)

Idag är det en ny dag och Emil har en fläskläpp, haha! Han är ju bara för söt ;) Idag vaknade vi lite tidigare än vad vi gjort de senaste dagarna, nämligen halv sju. Men det gjorde ingenting för jag var utvilad ändå! :) Nu är plutt på dagis och jag sitter framför datorn och äter yoghurt :) På ett tag ska jag gå till Storheden med Emma och Louie. Även Ebba kan få hänga på så hon får röra på fläsket..

Nej ni. Om man skulle ta och göra nånting annat?!

Kommentarer
Postat av: Nath

Heeey,

sugen på en lunch eller fika i stan imorgon?



Kram

2009-11-25 @ 15:32:16
URL: http://rockstarmadre.blogg.se/
Postat av: Lisa

Haha Johan säger oxå pannkakor och efter en livlig disskusion så kollade vi upp det i en kokbok, ni har rätt... tyvärr. :( HAHA

2009-11-25 @ 20:48:26
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0