Jag ser det snöar..

Sådärja. Då var Lördagen förbi och det blev en väldigt lyckad kväll måste jag säga! :)

Kom oss dit vid fem - halv sex tiden. Då fikade vi lite tårta, surrade och jag (inte bara jag, vissa andra hade ju redan börjat dricka lite smått ;)sprättade första cidern :) Vid åtta tiden blev det middag, grillat för hela slanten :) Vi hade ju en sån tur med vädret att vi åtminstone slapp regnet då vi grillade köttet :) Senare på kvällen runt tio - halv elva snåret så blev det bastu och badtunna. Det var grejer det! ;) Tyvärr så han inte badtunnan bli så varm som vi ville (och som den borde vara) men det gick att bada ändå :) Hemresan startade kvart i tolv och jag slocknade i bilen. Jag var så sjukt jäkla trött, hade ju varit vaken sen sex på morgonen! Och nej, jag var itne alls särskilt full så det var inte därför, haha :P En lyckad kväll med andra ord! :) Det där måste vi göra om men då ska vi basta och bada tidigare, eller hur Elina? :)

Dagen idag har varit riktigt bra måste jag säga. Inte bakis överhuvudtaget :) Skit skönt. Gick till mamma strax före ett och där var världens gladaste Emil :) Däremot så var inte jag särskilt intressant för hans del, det vara bara Ebba som gällde. Han for runt som en virvelvind efter henne och skrek bba, ebba! Gullungen min! ;) Resten av dagen har vi spenderat hemma med en massa bus och mys. Ikväll har jag varit hos Anne en sväng och surrat och käkat ostbågar ;) Gött.

Imorgon hoppas jag på fint väder för då ska vi minsann ut och leka i lekparken tycker jag! Kanske vi tar en promenad till grändernas lekpark? Då får Ebba en promenad på köpet? ;) På tal om Ebba ska jag gå ut med henne nu så hon får kissa av sig innan natten. Sen ska nog jag också sova, antagligen blir det en tidig morgon imorgon. Inte sovmorgon till elva som idag, haha :D

Bjuder på lite bilder från igår :)


Födelsedagsbarnet Elina! (Fast egentligen fyller hon år imorgon ;)


Muntergöken Patrik, haha! ;)


Lars och Elina :)


Mois ;)


Moa och Elina


Gravida Jennie (som förövrigt snart ska föda) och Moa där baki ;)


Tobbe tok! :)


Moa in action, haha! :)


Anne! :)


Elina igen! ;)


Patrik och gravida Suzie! Båda lika knäppa, märks det att dom är kusiner eller? HAHA ;D

Godkväll.



Kommentarer
Postat av: Jennie

Faktiskt helt ok på bild på mig. Brukar aldrig vara nöjd ;-). Hoppas ni hade det bra.

2009-05-11 @ 07:43:44
Postat av: Marie

Haha. Det ser ut som att Patrik tar sussie på bröstet. Busted!!!!

2009-05-11 @ 08:06:45
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0