Trötter.

Godmorgon. Sjukt trött är vad jag är! Tog ett jäkla bra tag att baka igårkväll. Längre än jag trodde, så jag kom inte i säng förrän klockan blev ett :( Och då tog det ett tag att somna eftersom jag inte hade hunnit varva ner. Sen då jag väl lyckades somna så vaknade Emil halv två så jag gick och hämtade honom. Och så var de uppstigning klockan sex. Jag är trött. Men det är smällar man får ta, iallafall om man är sent ute med att baka.

På tal om bakningen.. Jag har ju i princip aldrig bakat förut, så alla som kommer får ha överseende med det haha! Vet inte riktigt om det blev så gott, men men ;) Man måste ju försöka!

Lyckades städa toaletten igår kväll också. Så nu är den äntligen ren och fräsch :P Sen gick jag även förbi mamma och fållade upp och strök gardinerna till köket. Känner mig ganska duktig ändååå ;)

Nu ska jag ta tag i resten av städningen, dvs resten av lägenheten. Har inte gjort nå! :( Tänkte börja lite smått nu och damtorka. För sen är det bara damsuga och skura kvar men det tar jag när Patrik klivit upp :)

Kommentarer
Postat av: Nath

Ursäkta mitt jävla cp-sms, vet ju att Emil fyller på tisdag, tänkte bara att det skulle vara kalas idag och på så vis blev det bara grattis :P



Nova är risig, får se om vi kan komma imorgon, vill ju helst undvika att smitta ner hela ungskaran!



Kram

2009-05-03 @ 19:44:00
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0