Knullrufs.

Godmorgon.

Gårdagen blev riktigt bra. Efter min efterlängtade dusch vaknade Emil så vi klädde på oss och gick ut ett tag. Satt och surrade med Maja, Emma och Henrik här ute medands Emil for runt som en hulligan. Halv tolv kom Jenny och Elin plus barnen så vi gick in och åt lunch och ungarna busade ett tag. Halv ett gick vi ut igen, denna gång satte vi oss vid lekparken. Hade med oss en äppelpaj och cola, gott :) (Dessvärre hade vi ingenting att äta till pajen så det blev att slänga typ hela, ingen ville ha, haha!!) Efter en stund tog vi oss en promenad för alla barn behövde sova! Även Dolly som satt i bilen och ugglade fick ju såklart följa med och promenera :)

Ungarna somnade och vi satte oss här ute och surrade tills dom vaknade till liv. Tjejerna, plus Loke, drog sig hemmåt och vi gick in. Plockade undan här hemma, diskade och gav Emil middag. Efter han fått i sig mat for vi till storheden och kollade på utemöbler. Ska åka och köpa idag på dagen tror jag, ska lämna Emil hos mamma medans. Hittade nå billiga plastmöbler som får duga, måste bara köpa till nå stiliga stolsdynor :P Patirk släppte av oss hemma och for vidare för att köpa nå käk. Efter vi ätit var klockan mycket så Emil fick hoppa i säng.

Jag for till Anne och såg på Desperata sen brummade vi till stan och hämade Moa och Elina. Moa skulle hem till byn och Elina hem till skogen ;D Vi var hemma igen vid tolv och jag var jääävligt trött. Tog ut Ebba och sen stupade jag i säng. Tror jag aldrig somnat så fort, haha! :) Idag fick jag mig en förtjänad sovmorgon. Emil vaknade halv åtta!! :) Kunde inte ha kommit lägligare eftersom jag blev uppe rätt länge igår. Underbart var det :)

Nu sover han igen så jag ska springa ut med Ebbs!

Just ja.. En till sak är inplanerat på dagens schema. Emil har tandläkarbesök 14.20 Usch vad JAG känner mig gammal. Gå till tandläkaren med sitt barn, haha :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0