Kalas!

Gårdagen var underbar. Kanonbra väder och trevligt att umgås med familj ibland :) Efter Emil ätit lunch gick vi till mamma och hängde där en stund. Var bara hon och brorsan hemma. Satt på altanen och myste. Åt lite banan och lite kex och drack gott. Emil fick bara vatten tyvärr ;) Vid två - halv tre tog vi bilen till Måttsund för där skulle vi grilla med Emils farmor och "farfar" och Charlie. Mös på ute i solen hela dagen! Tyvärr så glömde jag kameran, jävlgt less! Lyckas då fan alltid :( Men nästa gång, då jäklar :) Vi grillade massa kött och avnjöt en supergod middag :) Halv sju brummade vi hem och Emil däckade på direkten. Inte så konstigt heller, han hade inte sovit nånting under dagen. Själv så for jag till Anne och såg Eurovision, sen hem och sov.

Idag ser det också ut att bli kanonväder! :) Tänkte gå ut med Emil nu på förmiddagen och busa lite för sen så ska vi bada och äta lunch och sen ska jag försöka få Emil att vila. Klockan två är det kalas för Ellen som blev 1 år i Fredags! :) Ska bli kul och trevligt. Fika och umgås, kan det bli bättre? ;) Sen far vi direkt till mamma och pappa för där vankas det grillat idag för våran del :) Surra i solen och dricka alkohol till maten, yes! Haha ;D

Nu ska jag ta och underhålla herr plutt. Han verkar inte särskilt nöjd, men när fan gör han det?!! :P Och idag ska jag försöka komma ihåg att ta med kameran ;)

Kollade aldrig på vagnen igår. Anne ringde och sa att den var slutsåld men dom skulle beställa hem ett visningsexemplar och ringa sen. Då ska jag minsann fara och kika och mest troligt blir det att jag beställer en! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0