Jotjena!

Tidig kväll igår? Njaa.. det vette tusan va? Haha. Kollade klart på en film och sen, som vanligt, fastnade jag i telefonen med en massa surr så jag kom inte i säng förrän tolv. Fy på mig! Är sjukligt trött just nu och jag har bara mig själv att skylla. Jag fattar inte att jag orkar vara vaken så länge, haha! :) Bättre lycka denna kväll ;)

Så vad händer och sker idag då? Ingen aning faktiskt, kanske en skön promenad? Det lät som en bra idé tycker jag :) Vi får allt se vad vi hittar på!

Jonna har lovat fika på hennes altan i vecka. Blev kvar från kalaset. Mm, så gott. Jag längtar! ;) Fast egentligen Jonna så lovade du mig fika på din altan FÖRRA ÅRET, men hur blev det med det? VA? VA? VA? :D Då kör vi dubbel uppsättning nu i sommar. KANON :) Får se vilken dag man far dit. Plutt Ellen måste få bli frisk och må bra, för det gör hon inte nu :( Jag håller tummar och tår att hon blir bra så fort som möjligt!

Jahapp. Ska ta världens suraste unge nu. Samma visa varenda eviga morgon.

Kommentarer
Postat av: Ingela

Hej! Jo jag älskar Avanti-vagnen! Den är väldigt lätt att svänga med, väger lite, otroligt lätt att packa ihop + fälla upp och är supersnygg! ;D



Jag köpte min på www.kopbarnvagn.se till ett bra pris ca 1295kr(frakten inräknad).

2009-05-18 @ 18:55:42
URL: http://tingelingela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0