It´s getting better..

Morgonen gick bra. Jag lyckades hålla Emil vaken tills efter lunch med bus inne och sen ute och efter det ett bad. Både Emil och mamma blev rena :) Dessvärre bajsade han i sin balja, haha. Men då fick han komma upp i badkaret med mig, det gick ju det också ;) Han slocknade direkt efter lunchen, nästan så han somnade när han åt. Ögonen for ihop lite då och då :P

Halv tolv var det tyst i huset så jag gick ner på gården och satt och surrade med Maja, Andreas, Anna och Bullen :) Förbannat bra väder har vi ju haft idag! Underbart :) Gick in klockan ett för att packa Emils väska och då vaknade han också, så det var bara att dra på han kläderna och gå ut. Stannade här ute ett tag och var lite mer social för att sedan brumma in till stan på kalas! :)

Jättetrevligt kalas var det. Ellen fick många fina presenter, jag tror nog hon är nöjd! Iallafall hennes mor och far ;) Stannade till tjugo i fyra och då for vi hem och lämnade bilen och gick sen till mamma och pappa. Patrik och Ebba kom också efter ett litet tag. Till middag blev det kotletter, potatisgratäng, pepparsås, sallad och bröd. SJukt gott var det :) Till efterrätt åt vi blåbärspaj och mös på i sommarvärmen. (Ja, nu kan man faktiskt säga att det är sommar. Det tycker iallafall jag! ;) Första gången vi åt ute för i år, jättehärligt :) Emil både kröp och gick runt runt i gräset och pillade på alla möjliga konstigheter, haha! Go ungen ;) Förbannat less är jag för att jag alltid alltid alltid glömmer kameran hemma!! Skitless. Ikväll ska jag packa ner den i skötväskan, för den har jag fan alltid med mig. Där med basta! Hade kunnat få hur många och fina bilder som helst, både från igår och idag! typiskt :( Nåja, det kommer jag flera dagar, tydligen.

Nu ska jag slappa i soffan, kommer bli en tidig kväll ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0