Trasig tand :(

Gårdagen gick undan. Tiden går fort när man har roligt! :) Strax efter lunch så knatade jag, Emil och Ebba till storheden där vi mötte upp Jenny, Dolly, Elin och Felicia. Drog en runda på apoteket och på coop. Sen gick vi till Djurmagazinet där jenny köpte ett utställningskoppel. Jag vill/behöver/måste också ha det, men jag väntar och ser om det blir aktuellt att ställa Ebbs ;) Sen promenerade vi hem.

Väl hemma så hade Emil somnat efter vägen så jag tog in Ebba och sen satte jag mig här ute på bänken och bara var. Så jävla skönt! :) Satt och rökte och drack cola i lugn och ro, tror inte det kan bli bättre än så? ;P Jag såg att det hängde regn i luften hela tiden men som tur var så klarade vi oss undan det under hela promenaden. Döremot då vi satt ute började det droppa lite lätt så vi gick in.

Emil vaknade när vi kom in (runt två - kvart över två) så han fick mellis. Då Patrik kom hem från jobbet (strax efter tre) så for jag och Emil igen. Denna gång till Leos lekland! :) Elina, Lars och barnen var där så vi for fit en snabbis och vara sociala :) Hemma till halv fem igen, då bliev det middag för Emils del, sen lite bus och tokerier och hipps vipps var klockan mycket så slängde Emil i söng klockan sju. Själv fixade jag med tvätten (hade tvättstuga igårkväll) diskade, plockade undan och jaa.. Sånt där som måste göras. Närmare åtta for jag till Jenny och var social med henne fram till kvar i elva :) Vi satt och surrade och åt massa onyttigt ;) Då jag tog en chokladbit tyckte jag det knastrade väldigt mycket när jag tuggade och när jag hade tuggat färdogt så märkte jag att en tandbit har lossnat :( Så har ett hål rakt in i tanden, faan!! Måste ringa tandläkaren nån dag, får panik om det är nå fel med mina tänder.

Nåja. Gick och la mig sent igår igen! Usch och fy. Jag får allt skylla mig själv att jag är tröttare än tröttast!
Nu blev det mycket skrivet så ska avrunda. Vad den här dagen har att bjuda på får vi se :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0