Finns ingen återvändo!

Idag är det dags. Idag ska här städas, även om det så blir världens bästa väder! (Vilket jag förövrigt inte tror) Tänkte damtorka så fort jag skrivit färdigt det här inlägget. Då Emil har somnat tar jag toaletten och sen när han vaknat igen så blir det att byta sängkläder, damsuga och skura. Sen är jag klar! :) Förhoppningsvis blir det bra väder efter lunch för då vill vi ut :D

Förövrigt så har Emil sovit till 07.02 idag, rekord!! :)  Grymt skönt var det. Dessvärre är jag fortfarande trött men det beror säkert på att jag var vaken alldelens för länge igår, IGEN! :/ Gårdagen by the way blev jättebra! Efter lunch promenerade jag, Emil och Ebbs till Anne, Kevin och hundarna. Satt ute och glassade i solen och lekte jaga även fast vi inte ville ;) Barnen härjade på som små huliganer och vi fick springe efter, haha! :) Även Patrik och Joni joinade en snabbis i slutet då våran dejt tog slut ;) Promenerade hem kring halv tre och Emil sommna, precis som jag ville.

Satt ute på gården tills Emil vaknade kvart i fyra. Jätteskönt var det! :) Gick in och gjorde middag. Idag fick det bli spenatpasta och korv, snabbt och enkelt ;) Emil tyckte iallafall att det var jättegott :D Halv sex gick vi ut igen.. Gick förbi statoil och sen tillbaka till lekparken. Där lekte vi (Emil) ett tag och sen gick vi hem. Var inne till kvart i sju så det blev att byta om til pyjamas på en gång för Emils del och sen välling på det. Han slockna på en gång, skönt ;)

Vid åtta så for jag till Anne. Hon färgade håret och sen gjorde jag slingor på henne. Jag tyckte det såg bra ut så vi får väl se idag hur det ser ut! :) Kom mig hem rätt sent igen, strax före tolv så jag gick och la mig på direkten.

Ska ta världens suraste unge nu!! Usch..

Ikväll händer det grejer..
;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0