Vilken jävla bra dag!

Kanonbra dag har det varit idag!

Surrade med Emelie i telefonen ett tag och vi beslutade oss för att ta en promenad här i Gammelstad. Efter Emil ätit lunch så packade jag in oss, inklusive Ebba, i bilen och for till Björx och hämtade Emelie. Brummade tillbaka till gammelstad och tog oss en promenad ut på isen. Skönt väder var det också! :) Blev inte ut sådär jättelänge, gick tillbaka hit sen. Så vi satt och surrade och Emil klättrade på Emelie. Han tyckte om henne jättemycket! :) Klockan två for hon hem..

Just efter Emelie åkt hem så lyckades jga få Emil till att sova, vilket han inte hade gjort på hela dagen. Så halv tre var det tyst så jag passade på att diska bort allt, hade hur mycket som helst! Strax efter tre var jag klar och självklart vaknade Emil då. Typiskt ;) Nåväl, han fick sitta vid spisen i sin matstol och leka med en matslev medans jag gjorde pannkaks smet. (Fatta duktig jag var, har aldrig någonsin gjort pannkakor tidigare. Iofs har jag väl aldrig ens lagat mat?!) Så fort smeten var klar och jag hade slängt in den i kylskåpet så gav jag Emil mat samtidigt som jag själv slängde i mig fil och flingor. Packade allt som skulle packas och knallade sen till mamma där Emil och Ebba har fått spendera sin tid medans jag var och tränade :)

Shit vilken träning det blev idag alltså. Body pump tar verkligen på krafterna! Ett riktigt jävla fyspass, det kan jag fan lova er! Var som ett spaghetti då jag gick därifrån, haha! Både armar och ben skakade som små asplöv, yeeey! Me like it, känns ju verkligen att man har tränat! :) Nåja, då träning var över for jag till mamma och duschade, sen fick Emil äta välling och sen gick vi hem. Han slocknade på en gång, han var skittrött! Jag plockade undan här hemma och sen stekte jag mig min pannkaksmiddag :) Och dom blev fan bra, peppar peppar! Riktigt stolt över mig själv, haha ;)

Sen dess har jag bara suttit i soffan och slappat, superskönt! Ska gå tillbaka dit nu, hör att Arga snickaren har börjat igen!

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0