Tisdag ärlikamed tjejkväll

Godafton.

SItter för tillfället hos mamma och pappa och nöter lite. Emil sover ute i vagnen (inte länge till för annars kommer han ALDRIG vilja somna ikväll) och Ebba springer runt mina fötter med sin tennisboll som hon så gärna vill att vi ska leka med. Dessvärre gör jag henne besviken och säger att hon får leka själv! Hon ser väldigt missnöjd ut, haha! :P

Dagen har spenderats hemma. Har varit/är fint väder till och från men lite kallt faktiskt. En promenad har vi tagit oss i Karlshäll. Ebba var nöjd som fick springa fritt i skogen och göra det hon brukar göra. Typ hoppa runt runt och slita i träd, haha.

Sen har vi även haft nå service snubbar hemma eftersom internet, tvn och hemtelefonen inte funkar som det ska! Och tyvärr så har det inte fungerat som det ska på väldigt länge. Hoppas det löser sig så man kan se på tv som en vanlig människa, utan uppehåll lite titt som tätt.

Blev inte Pilates ikväll, jag avbokade. Skulle ju som sagt äta middag hos mamma och pappa och det skulle då bli så himla stressigt eftersom träningen börjar klockan sex. Jag hade inte hunnit. Så jag far imorgon istället, men då blir det antingen Bodystep eller Box. Vi får se helt enkelt :)

Nej, om jag ska ta och dra in Emil i hallen så han vaknar nån gång.
Kärringhäng hos Malin ikväll :D

PS. För dom som har missat (vilket jag inte tror många har gjort) så kan man kolla hur mycket man får tillbaka/betala på deklarationen. Själv fick jag inte tillbaka många kronor, men jag ska vara glad att jag slapp betala tillbaka iallafall :P

Kommentarer
Postat av: Elin

vart kollar man det?

2009-03-24 @ 19:47:25
URL: http://elinruisniemi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0