Söndag = Slödag. Eller?

Söndagar brukar oftast vara vilodagen för folk. Man tar det lugnt och bara är.. Själv så tänker jag att Söndag, det är ju den perfekta städdagen! Haha :) Då gör man ju ingenting så då kan man lika passa på att städa ;) Kanske har missuppfattat konceptet, eller vad tror ni? :P Nåväl.. det återstår att se om jag orkar städa idag överhuvudtaget, annars får det bli en annan dag.

Gårkvällen var bra. Emil vaknade klockan fem så då var det bara att göra han iordning och sen for vi. Han skötte sig jättebra på resturangen så det var skönt. Då vet man att det går att ta med han fler gånger! :) Vi alla åt lite olika, vissa körde på hela alltihopa.. Förrätt, varmrätt och efterrätt, andra på bara förrätt och varmrätt. Själv så blev det varmrätt och efterrätt, vem fan skippar efterrätten? HAHA :) Blev glass med colasås.

Slängde Emil i säng så fort vi kom hem, tror vi var hemma efter sju nån gång. Sen for jag själv vidare till Jenny där hon, Thess och Simon drack :) Jättetrevligt att sitta och surra om allt och inget! :) Var hemma till elva och slöade lite sen blev det sängläge vid tolv.

Idag vet jag inte alls vad som händer. Vi får väl se? Middag i Antnäs var det iallafall på tal om. Gött.
Nu plocka bort bajs, blä.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0